You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın bapsı fiyatları modellere nazaran bileğemekmektedir. Metanet, bakım ve onarım kolaylığı ve bediiyat açısından her bir malzemenin diğerine bakılırsa sunmuş olduğu avantajlara rabıtalı olarak yeni kapı montaj projeniz muhtevain farklı modeller arasından kanunlar yapabilirsiniz.

Yangın bapları, yangın emniyetliği yürekin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları için bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanmaı ile ilgili sık sorulan sorular ve cevapları:

Binanın dâhilinden zirya dosdoğru nazil betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok kesif zıtlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapılara maruz isimdir.

Nazar boncuğu kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması olasılı yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem temizlemek en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Dolgular ile kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda palas açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın çabucak kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla düz orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması sinein bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Kapının bediiyat dokuması ve gönül edilen aksesuarların yararlanmaı pahaı aracısız olarak Yangın Merdiveni Kapısı etkilemektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının sair bölgelere yayılmasını çelmek için mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve belirli bir yangın direncine sahiptir.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangın Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına demetlı olmakla yanında olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik anında hızla boşaltma olmasını sağlayan bu hâlet can kaybı olmaması bağırsakin önemlidir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunmuş olduğu strüktürnın sineerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı kurtarma yolları olarak kullanımını esenlamaktadır. 

Report this wiki page